9 september 2023: Open Dag Loop Expertisecentrum Apeldoorn

Op zaterdag 9 september organiseren wij een Open Dag. Het team van het Loop Expertisecentrum heet hardlopers, van alle niveaus, van harte welkom om een kijkje te nemen in ons centrum. Of je nu beginner bent of al een echte marathoncrack, kom gerust langs. Wij openen onze deuren graag voor jou om kennis te komen maken met één van onze runningexperts en bieden je de mogelijkheid om een aantal demo’s van onze diensten vrijblijvend bij te wonen. Er zullen o.a. demo’s gegeven worden van een loopanalyse en inspanningstest. Wel even van te voren aanmelden!

Wie zijn wij?

In het Loop Expertise werken verschillende experts in hardlopen. Eigenlijk allemaal mensen met passie voor de loopsport die unieke (praktijk)kennis hebben opgedaan die we graag met je delen. Je wordt hier geholpen door professionals uit de sportfysiotherapie, bewegingswetenschappen, loopsport en fitnesswereld. Dankzij die gebundelde krachten hebben wij al veel hardlopers succesvol op weg geholpen. Of het nu beginners waren, lopers met hardnekkige loopblessures of mensen met de ambitie om een snelle marathon te lopen. Veel van die succesverhalen kun je ook komen bewonderen op onze Wall of Fame. 

In het Loop Expertisecentrum kun je als loper onder andere terecht voor loopanalyses om je looptechniek te laten analyseren, een inspanningstesten komen doen om je trainingszones te bepalen, maar ook personal training en small-group training volgen, gepersonaliseerde trainingsschema’s laten samenstellen en ook lid worden van onze eigen loopgroep. Daarnaast bieden wij ook clinics en trainingstrajecten aan voor bedrijven, verenigingen en andere organisaties.

Het programma

Tijdens de Open Dag kun je een aantal demo’s bijwonen en zelf ervaren. Waaronder:

Demo 1:              5D Loopanalyse om je looptechniek te analyseren (o.l.v. Dennis Licht)

Demo 2:              VO2-Max inspanningstest (o.l.v. Johann de Jong)

Demo 3:              Functional Movement Screening en digitale drukmeting voetafwikkeling (Callan &  Xander Veeneman)

We hebben zowel een ochtendprogramma als middagprogramma waarvoor je je kunt aanmelden.

Ochtend

Middag

09:00 – 09:30 uur

Inloop

12:30 – 13:00 uur

Inloop

09:30 – 10:20 uur

Ronde 1: demo 1

13:00 – 13:50 uur

Ronde 1: demo 1

10:30 – 11:20 uur

Ronde 2: demo 2

14:00 – 14:50 uur

Ronde 2: demo 2

11:30 – 12:20 uur

Ronde 3: demo 3

15:00 – 15:50 uur

Ronde 3: demo 3

Einde

13:00 uur

16:15 uur

Einde

Aanmelden

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Leuk! Kom gerust langs, maar meld je wel even van te voren aan via onderstaande knop. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je bij aanwezigheid op de Open Dag een unieke kortingscode van 10% voor een loopanalyse, inspanningstest of Loop-APK.

Scroll naar boven