Testen & Analyses

Wij analyseren je looptechniek en testen je conditie

In het Loop Expertisecentrum kun je bij ons terecht voor verschillende inspanningstesten en loopanalyses. Of het nu gaat om het inzichtelijk maken van je looptechniek, het bepalen van je trainingszones, of antwoord krijgen op de vraag waarom je knieblessure steeds terugkeert. Wij gaan graag op onderzoek uit. In ons centrum bieden we de volgende inspanningstesten, keuringen en loopanalyses aan:

5D-Loopanalyse

Loop Expertisecentrum Apeldoorn

Met behulp van het meest geavanceerde camera- en softwareysteem van Motion Metrixx kunnen wij in twee minuten de meest objectieve en nauwkeurige data verzamelen om jouw looptechniek te analyseren. Dit systeem is markerloos en daarmee zeer gebruiks­vriendelijk. Ook kunnen wij je des­gewenst van schoen­advies voorzien en is dit systeem inzetbaar voor therapeutische en weten­schappelijke doeleinden. 

Prijs: € 136,25

Loop-APK

Tijdens de Loop-APK analyseren we niet alleen je looptechniek, maar testen we ook al je grond­moto­rische eigen­schappen zoals je spier­lenig­heid, mobi­liteit, kracht, coör­dinatie en ­stabiliteit. Met een fysio­thera­peu­tische screening, digitale drukmeting van je voetafwikkeling en een 5D Loopanalyse is dit een zeer compleet en nauw­keurig onder­zoek. Hiermee brengen wij jouw sterke en zwakke punten in kaart. Na de Loop-APK ontvang je een persoonlijk advies­rapport.

Prijs: € 272,50

V02-max test

V02-max test Loop Expertisecentrum Apeldoorn

Om gericht te kunnen trainen op hartslag is het fijn als op voorhand je maximale zuurstofopname is bepaald. Bij ons kun je voor inspanningstesten terecht om – op een verantwoorde en veilige manier – je maximale hartslag te bepalen en je drempelwaarden te laten bepalen. Aan de hand van deze inspanningstest bepalen we jouw hartlagzones. Na afloop van de inspanningstest ontvang je een persoonlijk advies­rapport.

Prijs: € 162,50

combinatiepakket 5d-LOOPANALYSE EN V02-MAX TEST

Wil jij je looptechniek in ons Loop Expertisecentrum analyseren maar ook je V02-max laten bepalen? Dat kan! Je kan 5D-loopanalyse en V02-max inspanningstest combineren voor een aantrekkelijke combinatieprijs. Na de loopanalyse en inspanningstest ontvang je twee rapporten, een van je looptechniek, een van je inspanningstest met een uitslag van je hartslagzones.

Prijs: € 272,50

Blessureconsult

Bij ons in het Loop-Expertise­centrum kun je ook terecht bij onze sport­fysio­thera­peuten en bewegings­weten­schappers voor blessurebehandeling en consultatie. Afhankelijk van je zorgverzekeraar kan dit een fysiotherapeutische zitting gedekt worden door je zorgverzekering. Naarstig op zoek naar een expert die je uit de brand kan helpen? Onze running experts heten je van harte welkom.

Prijs: v.a. € 35,00

Gang-analyse

Wij zijn gecertificeerd om digitale drukmetingen uit te voeren om je voet­afwikkeling te analyseren. Dus als wij denken dat je sportsteun­zolen kunt gebruiken, dan kunnen wij met onze druk­matten sport­steun­zolen ontwik­kelen. In combinatie met ons 5D camera­systeem kunnen we ook kijken of steun­zolen het gewenste effect sorteren. Een verwijzing is niet nodig.

Prijs: v.a. € 49,50

Voedingsanalyse

Hardlopers hebben altijd vragen over voeding en hardlopen. Ook als het gaat om marathon­training. Wij hebben experts in huis die je kunnen helpen met het analy­seren van je voedings­patroon en met vragen rondom voeding, inspanning, prestatie en herstel. Of je nu wilt aankomen of afvallen wij brengen je graag in contact met de juiste expert.

Prijs: v.a. € 125,00

Scroll naar boven