Clinics

Hardloopclinics, presentaties en workshops voor bedrijven, groepen en verenigingen

Hardloop­clinics

Vanuit het Loop Expertise­centrum bieden wij de moge­lijkheid voor bedrijven, groepen en vereni­gingen om een clinic te boeken. Of het nu gaat om een eenmalige hardloop­clinic, zoals het verzorgen van de warming-up bij een evenement of een hard­loop­clinic voor klanten, scholing voor de trainers van je vereniging. Wij zorgen ervoor dat het een inspire­rende, leerzame en onvergetelijke activiteit zal zijn.

Presentaties en webinars

Hetzelfde geldt voor onze presentaties. Wij kunnen webinars en live presentaties verzorgen tijdens jouw evenement. Wij delen graag onze expertise op gebied van hardlopen om van jouw (online) bijeenkomst een leerzame en succesvolle ervaring te maken. Door onze jarenlange ervaring met diverse klanten denken we graag met je mee over de invulling.

Bedrijfsport- en vitaliteits­pro­gram­ma’s

Hebben jij en je collega’s het plan gevat om een bedrijfs­sport­program­ma aan te bieden om de vitaliteit te stimuleren?  Zijn jullie op zoek naar een enthou­siast team die van start tot finish met jullie sparren over de invul­ling van een motiverend beweeg­programma. Laat ons met je meedenken en maak gebruik van ons jarenlange kennis en expertise om een plezierig, motiverend en verantwoord trainingsprogramma samen te stellen. Wat je in een compleet vitaliteits­traject van ons mag verwachten:

Interne communicatie

We starten met een wervings­campagne om zoveel mogelijk collega’s, van beginner tot ervaren loper, te enthou­sias­meren om deel te nemen.

Kick-off

We organi­seren samen een kick-off bijeen­komst als inspiratie-, kennis- en infor­matie­sessie.

Loop-APK

In het kader van verantwoord hardlopen worden alle deel­nemers preventief gescreend. Naast een fysio­thera­peutische screening testen we alle grond­moto­rische eigen­schap­pen, dit aangevuld met een digitale druk­meting en loop­analyse.

Van start…

En dan gaan we ook echt van start met trainings­schema’s en hard­loop­clinics. Geschikt voor zowel beginners als ervaren lopers. Ons trainings­­program­ma’s worden afgestemd op het niveau van de groep en het einddoel. De trainingen zijn verantwoord en gevarieerd opgebouwd.

Inspiratiesessies

De trainingen kunnen aan­gevuld worden met verschillende kennis- en inspiratie­sessies op gebied van blessurepreventie, trainingsleer, looptechniek, krachttraining, voeding, slaap, mentale begeleiding en nog veel meer..

Tot finish!

Met de finish in zicht sluiten we het trainingsprogramma af met een laatste teambijeenkomst, dit ter voorbereiding van het hardloopevenement. Desgewenst kunnen wij als coaches aanwezig zijn bij het afsluitende evenement voor een motiverende peptalk.

Heb jij en je collega’s interesse in een hardloopclinic, presentatie of wil je meer informatie over de clinictrajecten die we kunnen aanbieden?
Neem dan contact met ons op.

Deze organisaties gingen je al voor!

Scroll naar boven