Trainingsschema’s

Gevarieerde gepersonaliseerde trainingschema’s

Kennismaking

Wij leren je graag kennen en daarom ben je altijd welkom voor een (online) bak koffie of thee. Deel ons jouw ambities wensen en behoeften en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen en bespreken  wat de beste opties zijn om een trainingsplan samen te stellen.

Online intake

Wanneer je met ons wil starten vragen we je onze digitaal intake­formulier in te vullen. In deze vragen­lijst kun jij aangeven hoe vaak en wanneer je wilt trainen en wat je ambities zijn. En hoe wij jou daarin kunnen onder­steunen.

Geperso­na­liseerd trainings­schema

Na het invullen van het intake­formulier gaan wij aan de slag met je gedeelde informatie en stellen we een gepersonaliseerd 4-wekelijks trainingsschema voor je samen. Mocht je onver­hoopt onder­weg een obstakel zoals een bles­sure tegen­komen, dan passen wij je programma daar gewoon op aan. Onze trainingschema’s zijn adaptief, persoonlijk en worden gemonitord.

Gevarieer­de trainin­gen

De trainings­schema’s zijn gevarieerd en zijn gebaseerd op trainen op hartslag, intenstiteit en snel­heid en kent verschillende trainings­vormen om het gevarieerd te houden, zodat jij gemoti­veerd blijft om het lang en op een gezonde en verant­woorde manier vol te kunnen ­houden.

Meten is weten

Wij geloven dat je met een gezonde geest in een gezond lichaam tot de beste resultaten komt. Maar soms kan het ook helpen om je vooruit­gang inzich­telijk te maken. We bouwen dan ook graag meet­momenten in om je conditie­­niveau in kaart te brengen.

Coaching & Advies

Wij zijn geen dashboard­trainers die achter de computer jouw trainings­data tot in den treure gaan analyseren. Trainings­data is onder­steunend, maar veel belangrijker is de persoon­lijke bege­leiding en  de coaching en de adviezen waar we in voorzien. Wij zijn dan ook altijd bereik­baar als luis­terend oor, dit voor vragen en feedback op je trainingen en je mentale gesteld­heid. Zo maken wij van jou een zelf­standige loper die begrijpt wat de bedoeling is en die weet wat van lijf en geest gevraagd wordt. Wij zorgen ervoor dat je de beste versie van jezelf mag worden. 

Scroll naar boven