Onze partners

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

We hebben een groot netwerk met experts in en uit de loopsport met wie we graag samenwerken. Maak kennis met onze betrouwbare partners. Allen met hun eigen kennis en expertise, die een perfecte aanvulling zijn op onze eigen diensten.

Sport­fysio­therapie

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie met diverse specialisaties, oefen­therapie Mensendieck/Cesar,  beweeg- en fitness programma’s voor diverse doelgroepen.
Een team van zowel jonge als ervaren therapeuten en sport­instruc­teurs staan voor u klaar om met  gedreven­heid en enthousiasme u de beste zorg of ondersteuning te bieden.

Dietistenpraktijk

Diëtistenpraktijk Bewust Vitaal biedt u persoonlijke, praktische en professionele begeleiding. U kunt op verwijzing van uw (huis)arts komen, maar ook als u op eigen initiatief advies wilt op het gebied van voeding of uw leefstijl wilt veranderen bent u van harte welkom. Uw eetpatroon veranderen is geen eenvoudige opgave maar u staat er niet alleen voor. Ik help u er graag bij!

Sportpsychologie

Ik heb een aantal gebieden waarin ik gespecia­liseerd ben: sport, trauma en gehechtheid. Processen binnen relaties worden mogelijk met mijn partner (en hapto­therapeut) Tanja de Korte gedaan.

Ik heb jaren onderzoek gedaan naar sport. Daarnaast heeft trauma mijn bijzon­dere aandacht (van eenmalige impact van bijvoor­beeld een ongeluk naar de veelvoud van mis­handeling of misbruik). 

Hardloopspeciaalzaak

RunX Apeldoorn is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en profes­sionele loopanalyse, waar­door je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voor­kom je blessures. We hebben een uitgebreid assor­timent aan hardloop trainingsschoenen, trail­schoenen, wedstrijd­schoenen en spikes.

Hardloopcoach & Personal Trainer

Mijn naam is Dennis Licht en sinds 1 januari 2019 ben ik gevestigd in Gezondheids­centrum Jean Monnet Park. Een logische keuze. Met verschillende zorgverleners onder één dak kan ik mijn klanten – particulieren en bedrijven – de maat­werk­programma’s leveren die zij wensen.

Met mijn bedrijf lever ik verschillende diensten:

  • Personal Training
  • Running Academy
  • Bedrijfssport & Vitaliteit
  • Workshops & Clinics
  • Presentaties

VSO Apeldoorn

.

Wilt u optimaal herstellen van blessures? Of gewoon verant­woord sporten en uw sportprestatie optima­li­se­ren? Of wilt u meer comfort bij lang staan en veel lopen? Laat dan een voet- en loop­analyse maken door uw VSO (sport)fysiotherapeut. Zo weet u zeker of de stand en beweging van uw voeten klachten veroorzaken. Tevens krijgt u een gedegen advies over een juiste behandeling en of (sport)­steun­zool aangemeten. Met VSO bent u zeker van de juiste aanpak. 

Sport Medisch Advies

.

Hét meest complete sport­medisch advies­centrum. Gelegen in Amersfoort. Opgericht door sportarts Guido Vroemen. Wij zijn er voor elke sporter van elk niveau. Zowel voor sport­medische onderzoeken, blessure­consulten, fietspositie analyses, prestatie­verbetering en ver­plichte keuringen kunt u bij ons terecht. Vanuit de aanvullende verzekering wordt uw bezoek aan de sportarts deels of volledig vergoed. Dit gaat niet van uw eigen risico af. Een verwijzing is niet nodig.

Scroll naar boven