Onze belofte

Onze belofte is onze werkwijze

Van beginner tot marathonloper, van jong tot oud, van talent tot topsporter, het Loop Expertise­centrum is er voor iedereen die op een verantwoorde manier wil leren hardlopen. Of je nu wil starten als beginner of al veel ervaring hebt, wij begeleiden je op een plezierige, professionele en vooral persoonlijke wijze. Alles in dit centrum is er op gericht om jouw doel waar te maken. En wij lopen daar graag net even wat harder voor. Samen brengen wij jouw running skills naar een hoger niveau. Wij werken altijd vanuit de gedachte van de 5P’s van plezier, passie, prestatie persoonlijk en professioneel. Dat beloven wij!

Plezier

Wanneer jij plezier hebt in het hardlopen, dan komt dat je mentale en fysieke gezondheid ten goede. Als runningexperts zullen wij altijd het plezier in het lopen benadrukken. En daarbij mag je van ons verwachten dat we je altijd op een plezierige manier benaderen. Positief coachen zit dan ook in ons bloed, zodat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft om deze sport voor het leven te blijven beoefenen.

Passie

En als jij plezier hebt in het hardlopen, dan ontwikkel je vanzelf de passie voor het hardlopen. Net als dat wíj passie hebben voor de loopsport. Passie is wat ons drijft om jouw running skills naar een hoger niveau te brengen.

Prestatie

Op een verantwoorde en plezierige manier leren hard­lopen staatbij ona hoog in het vaandel, maar als jij als wedstrijd­­loper presteren belangrijk vindt, dan ben je ook bij ons op de juiste plek. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in talent­ontwik­keling en topsport die we graag met je delen. Wat je doel ook is, wij helpen je deze te bereiken.

Persoonlijk

Onze werkwijze is heel persoon­lijk en daar maken wij het verschil voor jou. Onze geperso­nali­seerde trainings­programma’s, die we samen opstellen, snijden hout en zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf mag worden. Wij zijn er, voor je van start tot finish!

Professioneel

Onze running­experts hebben jarenlange ervaring als coach, zorg­verlener, wetenschapper, krachttrainer in de atletiek en loopsport die we graag met je delen. Gecombineerd met de persoonlijke benadering zorgen wij als profes­sionals er voor dat jij je prettig en begrepen voelt in ons Loop Expertisecentrum.

Scroll naar boven