Doe mee met je collega’s en bereid je samen voor op de Midwinter Marathon!
Midwinter Marathon

De Atletiekunie en het Loop Expertisecentrum Apeldoorn bieden bedrijven de kans om deel te nemen aan een gezamenlijk trainingsprogramma voor de Midwinter Marathon. Onder begeleiding van professionele, gecertificeerde hardlooptrainers leer je samen met je collega’s op een verantwoorde manier hardlopen.

Klaar voor de start?

Op 7 november, direct na de herfstvakantie, gaat het trainingsprogramma officieel van start. Tijdens de kick-off bijeenkomst op de atletiekbaan van AV’34 in Apeldoorn maak je kennis met de trainers en begint het programma.

Samen met collega’s fit aan de start

Midwinter MarathonTrainen voor de Midwinter Marathon

Stropdas af, sportschoenen aan! Je traint samen met collega’s en andere deelnemers in een motiverende omgeving. Met 12 hardlooptrainingen bereiden we je optimaal voor op de Midwinter Marathon (keuze uit 8 km of 10 Engelse Mijl). De trainingen vinden elke donderdag plaats van 7 november tot en met 30 januari, met uitzondering van de schoolvakanties. Ze starten om 17:00 uur en duren ongeveer 75 minuten.

Themabijeenkomsten

Naast de reguliere trainingen zijn er drie extra themabijeenkomsten op 28 november12 december, en 23 januari. Deze avonden, die ook om 17:00 uur beginnen, staan in het teken van onderwerpen zoals hardloopvoeding, blessurepreventie en mentale voorbereiding. Na de bijeenkomst volgt er nog een korte training.

Voor ieder niveau

Trainingsschema’s

Onze trainers houden rekening met je persoonlijke niveau en ervaring. We hebben trainingsschema’s op drie niveaus, zodat iedereen kan meedoen. Of je nu een beginner bent of al een ervaren loper, we zorgen ervoor dat het programma past bij jouw doelstellingen.

Kosten en deelname

De kosten voor deelname zijn €650 per team van 5 personen (excl. btw). Dit is exclusief de inschrijving voor de startbewijzen van de Midwinter Marathon. Het bedrag wordt via de Atletiekunie gefactureerd. Als extraatje wordt onder de deelnemende teams kaarten verloot voor het EK Indoor Atletiek, en doneren we €50 per team aan het goede doel De Klup Apeldoorn.

Heb je vragen over het programma? Kom in contact via bedrijven@atletiekunie.nl.

Tot en met maandag 4 november kun je je aanmelden voor het programma op de site van de Atletiekunie.

Scroll naar boven