Apeldoorn krijgt een Loop Expertisecentrum speciaal voor hardlopers

Apeldoornse ondernemers Dennis Licht en Johann de Jong hebben de handen ineengeslagen en zijn een Loop Expertisecentrum gestart. Dennis, oud-topatleet en hardloopcoach, en Johann, sportfysiotherapeut en bewegingswetenschapper, zien de behoefte aan meer professionele en persoonlijke begeleiding onder hardlopers toenemen en openen daarom de deuren van hun eigen expertisecentrum.

Begeleiding van start tot finish

Ook in deze crisistijd zijn er ondernemers die met een flinke dosis lef, creativiteit en aanpassingsvermogen een nieuw bedrijf zijn gestart. Zo ook hardloopcoach Dennis Licht en praktijkeigenaar Johann de Jong van Isokin Training & Therapie. “We speelden al langer met het idee om een Loop Expertisecentrum op te richten. Voor de coronacrisis hadden we al plannen, maar dat schoof een beetje op door de crisismaatregelen. Die tijd hebben we gebruikt om ons ondernemingsplan extra goed vorm te geven en nu is het idee ook werkelijkheid geworden”, aldus de Jong.

“We werkten al een tijdje samen en boden al verschillende diensten aan voor hardlopers, maar het ontbrak nog aan een unieke fysieke ruimte gericht op de hardloper. Het is echt geweldig dat we hardlopers nu van start tot finish kunnen begeleiden en ze in ons eigen expertisecentrum kunnen ontvangen”, aldus de experts in hardlopen.

Verantwoord hardlopen voor iedereen

Van beginner tot marathonloper, van jong tot oud, van talent tot topsporter. Het Loop Expertisecentrum is er voor iedereen die wil leren om op een verantwoorde manier te gaan hardlopen. “Dat doen we graag op een persoonlijke manier. Samen met de klant brengen we de wensen en behoeften in kaart. Dus of het nu om een blessure gaat, starten als een beginner of juist een marathon lopen, voor iedere klant maken we een persoonlijk plan waarin plezier en verantwoord hardlopen voorop staat”.

Testen en analyses en persoonlijke begeleiding

Hardlopers kunnen in het Loop Expertisecentrum onder andere terecht voor loopanalyses, inspanningstesten en blessureconsults. Ook verdere begeleiding zoals persoonlijke training, groepstraining en gepersonaliseerde trainingsschema’s wordt aangeboden. In juni zal de officiële (online) opening plaatsvinden van het Loop Expertisecentrum.

Scroll naar boven