MELD JE AAN VOOR DE SMALL GROUP TRAININGEN KRACHT, MOBILITEIT EN LOOPTECHNIEK

Wil jij ook een op een verantwoorde en plezierige manier werken aan je belastbaarheid als hardloper? En vind je dat fijn om in een kleine groep met veel persoonlijke en professionele aandacht te doen? Dan zijn onze Small Group Trainingen echt iets voor jou. In de week van maandag 25 oktober starten we met 3 vormen van small-grouptrainingen, namelijk: krachttraining, looptechniek en mobiliteit & flexibiliteit.

Professionele begeleiding

Onze Running Experts Callan Eloff en Vincent Böhm zijn niet de eerste de beste experts. Zo hebben zij ook een achtergrond als (sport)fysiotherapeut. Met hun passie voor krachttraining en de loopsport, en het feit dat ze met grote regelmaat vele hardlopers in hun behandelkamer zien, weten zij precies wat jij nodig hebt als loper om een sterkere en snellere loper te worden.

Maatwerk voor alle niveaus

Of je nu beginner bent of al een goedgetrainde loper, dat maakt niet uit. Onze Running Experts houden altijd rekening met het startniveau. We trainen in groep van min. 5 tot max. 8 personen, zodat we de persoonlijke aandacht kunnen geven die jij wenst. Wij leveren graag maatwerk.

Programma en kosten

De programma’s kennen een start en finish en worden 8 weken achter elkaar georganiseerd.

Small Group Training

Mobiliteit & Lenigheid Krachttraining Looptechniek
25 oktober
07:00 uur – 08:00 uur
Incl. oefenschema
Totaal 8 weken
26 oktober
18:00 uur – 19:00 uur
incl. oefenschema
Totaal 8 weken
Start: 28 oktober
17:00 uur – 18:00 uur
incl. oefenschema
Totaal 8 weken
149€ per persoon 149€ per persoon € 149€ per persoon

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan direct aan via onderstaande button. Voor vragen en meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@loopexpertisecentrumapeldoorn.nl


Ja, Ik wil me inschrijven!

Scroll naar boven